Джъстин Тимбърлейк лично потвърди щастливата новина, че със съпругата му Джесика

...
Джъстин Тимбърлейк лично потвърди щастливата новина, че със съпругата му Джесика
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк отново стана баща

Джъстин Тимбърлейк персонално удостовери щастливата вест, че със брачната половинка му Джесика Бийл отново са станали родители. 32-годишният артист и артист разкри, че двойката е посрещнала второ момченце на име Финиъс в изявление с Елън Дедженеръс. Бебето на звездната двойка се е появило на бял свят през юли предходната година. Джъстин споделя още, че по-големият им наследник, 5-годишният Сайлъс, е благополучен, че е станал батко.

" Малкият се споделя Финиъс. Страхотен е и е доста сладостен. И никой не спи около него. Въпреки това всички сме във екстаз и сме извънредно признателни и щастливи ", коментира Тимбърлейк.

Слуховете, че Джъстин и Джесика са се сдобила с второ отроче плъзнаха още предходната година, само че това е първият път, в който фамилията удостоверява радостната вест. През 2020-а английските медии писаха, че Тимбърлейк и Бийл имат второ дете, както и че майката на актрисата, Кимбърли Бийл, е прекарала известно време с щерка си и новото си внуче, написа Българска телеграфна агенция. Щастливите родители за последно разгласиха своя обща фотография през март предходната година. Смята се, че от този момент те са се изолирали в дома си в Монтана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР